ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Κώστας Παναγόπουλος δημιούργησε την Alco to 1989 και τη διευθύνει από τότε μέχρι σήμερα.

Στα χρόνια αυτά, είχε την τελική ευθύνη για το σχεδιασμό και την ανάλυση όλων των ερευνών (ποσοτικών και ποιοτικών) που πραγματοποιήθηκαν από την Εταιρεία. Ειδικότερα ασχολήθηκε με τις βιομηχανικές έρευνες (έχει αναλύσει πάνω από 200) και τις κοινωνικές (έχοντας αναλύσει περισσότερες από 600). Παράλληλα, έχει την ευθύνη της χάραξης της συνολικής στρατηγικής της Εταιρείας σε ερευνητικό, εμπορικό και επικοινωνιακό επίπεδο.

Εκτός Ελλάδος, εργάζεται ως σύμβουλος στρατηγικής και επικοινωνίας. Είναι ένας από τους περισσότερο γνωστούς πολιτικούς αναλυτές στην Ελλάδα, με μακρόχρονες συνεργασίες με τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς, καθώς και εφημερίδες στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Φανατικός φίλαθλος του στίβου, τον Οκτώβριο του 2012 εκλέχτηκε πρώτη φορά και το 2016 επανεκλέχηκε πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ. Το 2021 δεν έθεσε υποψηφιότητα, αν και είχε το δικαίωμα, ολοκληρώνοντας την παρουσία του στα διοικητικά  πράγματα της Ομοσπονδίας, στο Δ.Σ. της οποίας εκλεγόταν  συνεχώς από το 1999.  Από το 2006 έως το 2012 ήταν πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Μαραθωνίου της Αθήνας.

ΜΑΡΙΑ ΜΕΙΝΤΑΝΗ

Η Μαρία Μειντάνη σπούδασε δημοσιογραφία. Από το 1990 έως το 2000 εργάστηκε στην ΕΡΤ (σύνταξη, παραγωγή και παρουσίαση ειδήσεων) τον ΑΝΤ1 FM και τα περιοδικά  ΕΓΩ,
ΛΟΙΠΟΝ, ΕΙΝΑΙ, BAZAR,  MAXIM, DIVA, ΠΑΙΔΙ KAI ΝΕΟΙ ΓΟΝΕΙΣ (ελεύθερα θέματα, πολιτικές συνεντεύξεις, συνεντεύξεις για θέματα επικαιρότητας). 

Από το 1999 είναι Διευθύνουσα Σύμβουλος της εταιρείας στρατηγικής επικοινωνίας What and Why. Το 2010 έγινε μέλος του Δ.Σ. της Alco, του οποίου ανέλαβε την Προεδρία το 2012. Ως Πρόεδρος ασχολείται με τη χάραξη της στρατηγικής και επικοινωνιακής πολιτικής της Alco και την εξυπηρέτηση των πελατών της

ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΕΙΝΤΑΝΗΣ

Ο Σωτήρης Μεϊντάνης φοίτησε στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του IST College/University of Hertfordshire την περίοδο 2001-2003. Εργάσθηκε στην εταιρεία Alco, αρχικά ως εξωτερικός συνεργάτης και στη συνέχεια ως βοηθός Field Manager με  ευθύνη την εκπαίδευση και οργάνωση των ερευνητών για την διεξαγωγή των ερευνών πεδίου της εταιρείας.

Από το 2009 είναι Field Manager της Alco,  υπεύθυνος για το σύνολο των ποσοτικών και ποιοτικών ερευνών της εταιρείας,   καθώς και για την εκπαίδευση, οργάνωση και τον συντονισμό των συνεργατών της Alco σε ολόκληρη την  Ελλάδα.  

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΤΣΗΣ

Ο Κώστας Καράτσης φοίτησε στο Τμήμα Ηλεκτρολογίας της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών του Τ.Ε.Ι  Πειραιά  την περίοδο 2001-2008.

Εργάσθηκε διαδοχικά στις εταιρείες ΜARTEL,OLYMPIC  AIR και ALCO.

Σήμερα είναι βοηθός Field Manager στην εταιρεία ALCO της οποίας είναι στέλεχος από το 2009.Κύρια ενασχόληση του είναι η εκπαίδευση και στρατολόγηση των ερευνητών, ο ποιοτικής έλεγχος στη συλλογή στοιχείων και η εποπτεία στην ομάδα διεξαγωγής των ερευνών πεδίου της Εταιρείας.

ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Αγγελος Παναγόπουλος είναι τελειόφοιτος στο ΟΠΑ.

Μετά από εργασία 3 ετών ως ερευνητής, είναι από το 2018 βοηθός Filed Manager στην εταιρεία ALCO. Κύρια ενασχόληση του είναι η μελέτη δειγματοληψίας των ποσοστικών ερευνών, ο ποιοτικός έλεγχος στη συλλογή στοιχείων και η εποπτεία στην ομάδα διεξαγωγής των ερευνών πεδίου της Εταιρείας. 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ

Ο Γιώργος Ζαφείρης σπούδασε οικονομικά. Από το 2003 χειρίζεται το σύνολο των οικονομικών λειτουργιών της Alco.