Στην ALCO, καλύπτουμε όλο το φάσμα των εργαλείων και τεχνικών, στην ποσοτική και ποιοτική έρευνα

Με την πολύχρονη εμπειρία των δεκαετιών παρουσίας μας στην αγορά, μια μεγάλη  ομάδα έμπειρων ερευνητών και αυστηρούς μηχανισμούς ποιοτικού ελέγχου, έχουμε κατορθώσει να προσφέρουμε υψηλού επιπέδου ερευνητικές υπηρεσίες σε σύντομο χρονικό διάστημα.

 

Ερευνα καταναλωτών 16 - 55 ετών

Ετήσια, συμμετοχική, τηλεφωνική έρευνα για την καταγραφή των τάσεων και προτιμήσεων της πιο δυναμικής ομάδας καταναλωτών.

Κοινωνικό βαρόμετρο

Πανελλήνια έρευνα που πραγματοποιείται 12 φορές το χρόνο με δείγμα 1.000 ατόμων ηλικίας 17 ετων και άνω. Η κίνηση των αξιών, τα θεσμικά όργανα, τα πρόσωπα, τα θέματα που απασχολούν την κοινωνία, η εκλογική συμπεριφορά.

Περισσότερα

Fast Scan

Οι απαντήσεις που χρειάζεστε μέσα σε 24 ώρες. Δείγμα: 600 - 800 άτομα. Άμεση καταγραφή των καταναλωτικών τάσεων και στάσεων για προϊόντα, υπηρεσίες και διαφημιστικά μηνύματα.

 

Ερευνες στο χώρο της υγείας

Έχοντας μακροχρόνια συνεργασία με μεγάλες φαρμακευτικές εταιρίες, Ινστιτούτα και επιστημονικούς φορεις έχει διεκπεραιώσει πάνω από 100 έρευνες μεταξύ διαφορετικών ομάδων στόχων.

Περισσότερα

Καταναλωτικές και Βιομηχανικές έρευνες

Η ALCO ειδικεύεται στην βιομηχανική έρευνα, ένα κρίσιμο χώρο, όπου τα αποτελέσματα των ερευνών επηρεάζουν σημαντικά τις αποφάσεις στρατηγικού και επενδυτικού χαρακτήρα.

Περισσότερα

Κοινωνικές και πολιτικές έρευνες

Με εκατοντάδες πανελλήνιες έρευνες από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα, η Alco είναι ίσως η πλέον γνωστή στην Ελλάδα εταιρεία στον χώρο των κοινωνικών ερευνών και δημοσκοπήσεων.

Περισσότερα