Στην ALCO, καλύπτουμε όλο το φάσμα των εργαλείων και τεχνικών, στην ποσοτική και την ποιοτική έρευνα

Με τη μεγάλη εμπειρία των 29 χρόνων της παρουσίας μας, ένα ευρύ δίκτυο έμπειρων ερευνητών και αυστηρούς μηχανισμούς ποιοτικού ελέγχου, έχουμε καταφέρει να παρέχουμε υψηλού επιπέδου ερευνητικές υπηρεσίες, σε σύντομο χρόνο.

 

Ερευνα καταναλωτών 15 - 55 ετών

Ετήσια, συμμετοχική, τηλεφωνική έρευνα αποτύπωσης των τάσεων κια προτιμήσεων της πλέον δυναμικής ομάδας καταναλωτών.

Κοινωνικό βαρόμετρο

Πανελλήνια έρευνα που πραγματοποιείται 12 φορές το χρόνο με δείγμα 1.000 ατόμων, ηλικίας 18 ετών και πάνω. Η κίνηση των αξιών,  οι θεσμοί, τα πρόσωπα, τα ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία, η εκλογική συμπεριφορά..

Περισσότερα

Fast Scan

Οι απαντήσεις που σας χρειάζονται μέσα σε 24 ώρες. Δείγμα: 600 - 800 άτομα. Άμεση καταγραφή των καταναλωτικών τάσεων και στάσεων για προϊόντα, υπηρεσίες και διαφημιστικά μηνύματα..

 

Έρευνες στον χώρο της υγείας

Έχοντας μακροχρόνια συνεργασία με μεγάλες  φαρμακευτικές εταιρείες, Δημόσιους Οργανισμούς, Ινστιτούτα και επιστημονικούς φορείς έχει διεκπεραιώσει πάνω από 80  έρευνες τα τελευταία χρόνια ανάμεσα σε διαφορετικά target  group.

Περισσότερα

Καταναλωτικές και Βιομηχανικές έρευνες

Η ALCO ειδικεύεται στην βιομηχανική έρευνα, έναν κρίσιμο χώρο,  όπου τα αποτελέσματα των ερευνών  επιδρούν σημαντικά σε αποφάσεις στρατηγικού και επενδυτικού χαρακτήρα.

Περισσότερα

Κοινωνικές και πολιτικές έρευνες

Με εκατοντάδες πανελλήνιες έρευνες από την ίδρυση της έως σήμερα, η Alco αποτελεί ίσως την πλέον γνωστή στην Ελλάδα εταιρεία στο χώρο των κοινωνιών ερευνών και δημοσκοπήσεων.

Περισσότερα